close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    طراحی سایت | سئو | طراحی فروشگاه

    بازدید : 547
    دوشنبه 26 آذر 1397 زمان : 10:44

    40 اپلیکیشن کاربردی و رایگان برای کاربران اندروید : قسمت اول

    تلفن‌هوشمند بدون اپلیکیشن، جذابیت زیادی ندارد. پر کردن تلفن‌هوشمند با اپلیکیشن‌های کاربردی به ما کمک می‌کند تا از گجت خود بیشتر و بهتر استفاده کنیم. اما پیدا کردن اپلیکیشن‌های با کیفیت می‌تواند سخت و زمانبر باشد. ما با تهیه لیستی از اپلیکیشن‌های کاربردی، این کار را برای شما راحت‌تر کرده‌ایم. در ادامه با زومیت همراه باشید.

    اغلب اپلیکیشن‌های این مقاله در گوگل‌پلی وجود داشته و رایگان هستند. این لیست مجموعه‌ای از اپلیکیشن‌های کاربردی اندروید را شامل می‌شود که ما دلباخته آن‌ها شده‌ایم. امیدواریم برای شما نیز مفید باشند.

    توضیح: برای دانلود کردن اپلیکیشن‌ها، کافی است بر روی نام آنها کلیک کنید.

    ۱- Onavo Extend

    Onavo Extendاین اپلیکیشن، یک نرم‌افزار فشرده‌سازی اطلاعات محسوب می‌شود که با کم کردن حجم تصاویر، متون و فایل‌های دیگر، به کاربران کمک می‌کند از ترافیک خود بیشتر و بهتر استفاده کنند. علاوه بر این Onavo Extend با کنترل مصرف دیتا در اپلیکیشن‌های مختلف، یک گزارش ماهانه از ترافیک مصرفی برای شما فراهم می‌کند.

    سخن پایانی: اگر از کاربران تلفن‌های هوشمند هستید، Onavo Extend با مدیریت مصرف ترافیک، شما را از هزینه‌های شارژ حساب‌کاربری دیتا می‌رهاند.

    امتیاز از ۵: ۴

    ۲- Kingsoft Office

    Kingsoft Office2، یک نرم‌افزار آفیس پر از امکانات محسوب می‌شود که تبلت شما را به یک پردازشگر متون و ویرایشگر اسناد پرتابل تبدیل می‌کند. این نرم‌افزار به شما امکان می‌دهد، به فرمت‌های مختلف نرم‌افزارهای مایکروسافت آفیس مانند فرمت‌های نرم‌افزار ورد (doc و docx) یا نرم‌افزار اکسل و یا پاورپوینت دسترسی داشته‌ باشید. Kingsoft Office پشتیبانی از فایل‌های پی‌دی‌اف را فراموش نکرده است.

    این نرم‌افزار یک File Manager نیز دارد که به کاربر امکانی نظیر پشتیبانی از فضاهای ذخیره‌سازی ابری (مانند گوگل درایو، دراپ‌باکس یا Box)، همگام‌سازی فایل‌های ویرایش‌شده با فایل‌های ذخیره‌شده در کلاد را ارائه می‌دهد. در حالیکه ممکن است کار کردن با این برنامه در صفحه‌نمایش کوچک تلفن‌های هوشمند سخت به نظر برسد، تجربه عملی این نرم‌افزار در تبلت‌های اندرویدی فوق‌العاده است.

    سخن پایانی: اگر به دنبال یک نسخه همراه از یک نرم‌افزار پردازشگر متن قدرتمند هستید، Kingsoft Office چیزی است که به دنبال آن هستید. زمان‌هایی که باید به مدت طولانی تایپ کنید، برای جلوگیری از خستگی ناشی از به کارگیری صفحه‌کلید مجازی، استفاده از یک صفحه‌کلید بلوتوث یا صفحه‌کلید USB را به شما توصیه می‌کنیم.

    امتیاز از ۵: ۴.۵

    ۳- MX Player

    MX Player3 یک پلیر قدرتمند است که علاوه بر داشتن امکانات فراوان از فرمت‌های ویدئویی گوناگون و «زیرنویس»‌ پشتیبانی می‌کنید. منوی تنظیمات غنی این نرم‌افزار به شما امکان استفاده از ترفندهای مختلف را می‌دهد.

    سخن پایانی: یک ویدئو پلیر قدرتمند با امکانات بی‌نظیر که تقریباً از همه فرمت‌های ویدئو موجود در جهان پشتیبانی می‌کند.

    امتیاز از ۵: ۴.۵

    ۴- Sketchbook Express

    4استعداد نقاشی دارید؟ نرم‌افزار Sketchbook Express را امتحان کنید. یک نرم‌افزار رایگان و به شدت قدرتمند برای تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های اندرویدی. خودآموز سریع نرم‌افزار تمام چیزهایی را که باید درباره نرم‌افزار، براش‌ها، رنگ‌ها و لایه‌ها و ابزارهای مختلف بیاموزید به شما خواهد گفت. پاسخ‌گویی دستگاه به دستورات حرکتی شما فوق‌العاده است. علاوه بر این نرم‌افزار یک نسخه بهینه‌شده برای تلفن‌های هوشمند نیز دارد.

    سخن پایانی: معرکه، ریسپانیو، قدرتمند، با رابط‌کاربری فوق‌العاده حرفه‌ای و البته کاملاً رایگان

    امتیاز از ۵: ۵

    ۵- aCalender

    aCalender5 یک اپلیکیشن تقویم اندرویدی رایگان و تروتمیز، با سه اینترفیس مختلف است. برای مشاهده جدول زمانی روزانه، هفتگی و ماهانه کافی‌ است بر روی صفحه Swipe کنید. حرکت کشویی رو به بالا یا پایین نیز رخدادهای ثبت شده را به شما نمایش می‌دهد.

    سخن پایانی: طراحی خیلی خیلی ظریفانه aCalender به شما در پیمایش بهتر رابط‌کاربری و یادگیری بصری اپلیکیشن کمک شایانی می‌کند.

    امتیاز از ۵: ۴

    ۶- ES File Explorer

    6با وجود انبوهی از فایل و اپلیکیشن‌هایی که بر روی تبلت اندرویدی شما ذخیره است، بدون شک نیازمند یک برنامه مدیریت فایل قدرتمند هستید. خیلی از نرم‌افزارهای مشابه، دارای یک مرورگر فایل هستند، اما اگر نیازمند یک اپلیکیشن گردن‌کلفت برای کپی، انتقال یا حذف فایل‌ها، زیپ و آن‌زیپ کردن، آرشیو کردن و یا چیزهایی از این دست هستید، توصیه می‌کنیم سراغ ES File Explorer بروید. نرم‌افزاری که با امکانات خود شما را کاملاً راضی خواهد کرد. کاربران دستگاه روت‌شده، امکانات بیشتری نظیر ویرایش یا مشاهده فایل‌های نیازمند سطح‌دسترسی بالاتر نیز در اختیار دارند.

    سخن پایانی: امکانات بی‌شمار مدیریت فایل‌ها، به همراه ابزارهایی بیشتر همه در یک مجموعه نرم‌افزاری رایگان. به چیز بیشتری نیاز دارید؟

    امتیاز از ۵: ۵

    ۷- Google Drive

    7کسی هست که گوگل‌درایو را نشناسد؟ فایل ایجاد کنید و آن را با Contact List خود به اشتراک بگذارید. شاید بخواهید یک فایل را برای دسترسی دور آپلود کرده یا فایل‌های PDF خود را در یک فضای در دسترس همیشگی قرار دهید. به هر کدام از این کارها که فکر کردید، گوگل‌درایو را به یاد بیاورید.

    سخن پایانی: گوگل‌درایو ابزار دسترسی و ویرایش فایل در زمان‌های بسیار اندک و بحرانی است. فضاهای ذخیره‌سازی گوناگونی وجود دارد که کارهای مختلفی می‌کنند، اما گوگل‌درایو کار همه آن‌ها را با هم انجام می‌دهد.

    امتیاز از ۵: ۴

    ۸- imo

    imo8 یک اپلیکیشن پیام‌رسانی سمت کاربر است که به شما امکان می‌دهد به اغلب سرویس‌‌های پیام‌رسانی مختلف (مانند فیس‌بوک، جی‌تاک و...) دسترسی باشید، بدون اینکه مجبور باشید، اپلیکیشن‌های مختلف را باز کرده و منتظر اتصال آن‌ها به سرور باشید.

    سخن پایانی: رابط‌کاربری تروتمیز، پشتیبانی از شبکه‌های اجتماعی محبوب و قیمت باورنکردنی آن (صفر!)، imo را به لیست اپلیکیشن‌های محبوب ما کشانده است.

    امتیاز از ۵: ۴

    ۹- Catch Notes

    Catch Notes9 یک اپلیکیشن یادداشت‌برداری خوش ساخت با قابلیت همگام‌سازی با فضاهای ابری و شبیه به Evernote است. کار با این نرم‌افزار به سادگی آب خوردن است! رابط‌کاربری موبایل‌محور آن با داشتن یک چرخ‌گردان به شما امکان می‌دهد به راحتی دستور مورد نظر خود (یادداشت‌برداری، آپلود عکس، ضبط صدا و...) را انجام دهید. نسخه رایگان این اپلیکیشن، به شما اجازه می‌دهد ماهانه ۵۰ مگابایت از اطلاعاتتان را به حساب‌کاربری خود در فضای ابری آن منتقل کنید.

    سخن پایانی: تروتمیز، رابط‌کاربری رنگارنگ که به راحتی قابل پیمایش است. محدودیت فضای ابری تاحدودی آزاردهنده است، با وجود این Catch Notes یکی از بهترین اپلیکیشن‌های نوت‌برداری ابری محسوب می‌شود.

    امتیاز از ۵: ۴

    ۱۰- Xbox SmartGlass

    10این اپلیکیشن، به شما اجازه می‌دهد دستگاه اندرویدی خود را با اکس‌باکس‌تان یکپارچه کنید. به این صورت، در هنگام مشاهده ویدئو و یا گوش‌دادن به موسیقی می‌توانید از تلفن‌هوشمند خود به عنوان یک ریموت‌کنترل استفاده کرده یا هنگام وب‌گردی از صفحه‌کلید آن استفاده کنید.

    سخن پایانی: یک اپلیکیشن فوق‌العاده برای تبدیل کردن تلفن‌همراه‌تان به صفحه‌نمایش دوم کنسول Xbox.

    امتیاز از ۵: ۴

    بسیار خب! این ۱۰ اپلیکیشن قسمت اول. تا انتشار قسمت دوم، شروع به دانلود این لیست ده‌تایی کرده و تجربه کاربری خود را درباره آن‌ها با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

    طراحی اپلیکیشن فروشگاهی سوپرمارکت آنلاین
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : -1

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 18
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 233
  • بازدید کننده امروز : 233
  • باردید دیروز : 282
  • بازدید کننده دیروز : 276
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1564
  • بازدید ماه : 772
  • بازدید سال : 5654
  • بازدید کلی : 25098
  • کدهای اختصاصی